SIDEN SIDST...

OP | NED
11:10:2018 12:23
Sørloth overvejer Crystal Palace-exit: Kedeligt at sidde på bænken

Den tidligere FC Midtjylland-angriber er ved at køre træt i tilværelsen i engelske Crystal Palace.


FC Midtjylland scorede tilbage i slutningen af januar kassen på den 22-årige norske angriber Alexander Sørloth, der ifølge flere danske medier kostede den engelske Premier League-klub Crystal Palace i omegnen af 75 millioner kroner. Et beløb, der med bonusser, kunne stige yderligere til 135 millioner kroner. 

Nordmanden fik med det samme chancen i Crystal Palace og fik fuld spilletid i fire kampe i træk umiddelbart efter skiftet, men i de sidste otte kampe af foråret blev det ikke til et eneste minut. 

Tendensen med den manglende spilletid har fortsat i starten af den nye sæson, hvor Sørloth i Premier League kun har optrådt som indskifter og fået 81 minutter fordelt på syv kampe. På trods af at han omvendt har fået chancen fra start i to ligacup-kampe, begynder normanden derfor at overveje sin fremtid:

- Der er fortsat lidt tid til januarvinduet, og vi har et par skader i truppen, så der er ikke så mange angribere. Jeg ved ikke, hvordan de tænker, men det er kedeligt at sidde på bænken. Det er ikke i min interesse. 

- Der er stadig masser af kampe. Jeg håber at få chancen lidt oftere og udnytte dem, og så må vi tage januar, som det kommer. Det er meget frustrerende at sidde på bænken, især når jeg er ung og sulten på at vise, hvor god jer er. Jeg kom til Palace med høj selvtillid, så det er lidt en kontrast, fortæller Alexander Sørloth til norske VG.

Alexander Sørloth har i alt fået 13 optrædener på Crystal Palaces førstehold. Det er indtil nu kun blevet til ét enkelt mål for den 22-årige angriber. 


SIDEN SIDST...

OP | NED