SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 20:22
Sørloth om genforening med Thorup: En let beslutning

Alexander Sørloth skal tilbringe resten af sæsonen under Jess Thorup i Gent, og det var en let beslutning, siger den norske angriber.


Tirsdag blev det officielt, at Alexander Sørloth igen skal forsøge at banke bolde i kassen for et mandskab med de danske Jess Thorup i spidsen.
Nordmanden scorede mål på samlebånd for FC Midtjylland i efteråret 2017, da Thorup var cheftræner for ulvene, og nu er de to blevet genforenet i belgiske Gent. Her skal skarpretteren spille resten af sæsonen, hvor han er udlejet fra Crystal Palace.

Det har været småt med spilletid for Sørloth i Premier League-klubben, og da hans tidligere træner og Gent kom på banen, var han ikke i tvivl.

- Han (Jess Thorup) fortalte mig, hvor han ville bruge mig og hans planer for mig sæsonen, og så var det let at tage beslutningen om at komme her, og jeg ser virkelig frem til det, siger Alexander Sørloth til Gents hjemmeside og fortsætter:

- Han fortalte mig, at det er en rigtig fysisk liga med mange fysisk stærke spillere, og det passer mig godt, for jeg er vant til at spille på den måde. Mine største kvaliteter er min fysik. Jeg er stor, stærk og hurtig og kan forhåbentlig score en masse mål.

Sørloth fortæller desuden, at Gent viste den første konkrete interesse for små to uger siden.

Alexander Sørloth har scoret et mål for Crystal Palace i 19 kampe. 


SIDEN SIDST...

OP | NED