SIDEN SIDST...

OP | NED
16:05:2018 16:38
SønderjyskE's nye bomber havde mange bejlere: Det bliver et smukt eventyr

Mart Lieder ser meget frem til at tørne ud for SønderjyskE, og han afslører, at mange klubber jagtede hans underskrift.


30 måli 31 kampe.

Det er intet mindre end et fabelagtigt målgennemsnit, angriberen Mart Lieder har præsteret i den næstbedste hollandske række i denne sæson, og efter sommerferien kan han opleves i Superligaen.

SønderjyskE har nemlig skrevet en to-årig aftale med Lieder, der er hentet transferfrit i FC Eindhoven. Haderslev-klubben offentliggjorde transferen onsdag morgen, og hollænderen glæder sig til at rykke teltpælene til Danmark.

- Det var det her skridt, jeg ønskede, og det bliver et smukt eventyr, siger Mart Lieder til Voetbal International og tilføjer:

- Det var også interesse fra Æresdivisionen og fra større klubber i større ligaer. Jeg ville virkelig gerne et niveau højere op, så hold i de lavere divisioner havde ikke umiddelbart min interesse. Jeg er 28 år og har i Eindhoven vist, hvad jeg kan, når jeg er bedst. Og så er jeg glad for, at jeg har klarhed på et tidligt tidspunkt. Andre steder var jeg ikke førstevalget, og så var jeg afhængig af andre. Her passer hele billedet, og det er dejligt.

I SønderjyskE bliver angriberen blandt andre holdkammerat med landsmanden Kees Luijckx, der har haft stor succes i klubben.

- Jeg har ikke talt med ham endnu, men det skal jeg snart. Simon Poulsen er også i klubben, og han kan også tale hollandsk. Jeg vil gerne lære dansk, det er en vigtig ting, når man kommer til et nyt land. Man skal i hvert fald være åben og gøre sit bedste, siger Lieder, der også faldt for ambitionerne i SønderjyskE:

- SønderjyskE vil i top seks. Klubben er en stabil midterklub, som af og til blander sig i toppen. De vil være mere konsekvente og et seriøst top seks-hold.

Mart Lieder danner udenfor banen par med den håndboldspilleren Tess Wester, der fra den kommende sæson skal tørne ud for Odense. 

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED