SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
18:05:2017 06:46
SønderjyskE henter ny målmand

Den tyske målmand Sebastian Mielitz skifter til SønderjyskE på en fri transfer.


Sebastian Mielitz kommer til fra den tyske klub Greuther Fürth. Tidligere har han været på prøvetræning hos SønderjyskE, og her var man så tilfreds med præstationen, at man har valgt at tilbyde den 27-årige en kontrakt.

– Sebastian Mielitz gjorde et overbevisende indtryk, og vi var ikke i tvivl om at her var en målmand, som vi gerne ville prøve at hente til klubben, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Den tyske målmand har prøvet kræfter med Bundesligaen, og det er en vigtig faktor.

– Sebastian Mielitz har stået på højeste niveau den tyske 1. Bundesliga, og med den alder, han har, er det målet at vi i fællesskab skal løfte ham til samme, høje niveau igen. Han er en spændende og meget reaktionsstærk type, som i denne sæson ikke har fået så mange kampe for Greuther Fürth.  Derfor er han ekstra sulten for at vise sig frem, og helt klar til at tage kampen op med Lukas Fernandes og Patrick Born. Dermed har vi den meget vigtige position på plads til den kommende sæson og ikke mindst får vi også en god og sund konkurrence på målmandspositionen, understreger Hans Jørgen Haysen.

Tilgangen af Sebastian Mielitz betyder, at Marin Skender er i overskud. Derfor har man valgt at sige farvel og tak til den kroatiske keeper, som har været i klubben i mere end fire år.

– En stor og varm tak for indsatsen til Marin Skender, som har gjort det utroligt flot for os. Han har været, og er, fantastisk loyal i alle sammenhænge, en top professionel idrætsmand, som altid har sat holdet og klubben før sig selv. I den seneste periode, hvor han ikke har spillet så meget, har han bakket 100 % op om Lukas Fernandes i hverdagene til træning og kampene i weekenderne. Det er vemodigt at skulle sige tak for kampen til en stor sportsmand og klubmand som Marin Skender, der helt sikkert har flere kampe på højt niveau i handskerne. Vi kan kun understrege vores taknemmelighed over hans flotte indsats og ønske ham og hans familie al mulig held og lykke på deres vej, slutter Hans Jørgen Haysen.

Sebastian Mielitz har underskrevet en toårig kontrakt med SønderjyskE, og tiltræder når der fløjtes op til sommerens første træningspas den 20. juni.


SIDEN SIDST...

OP | NED