SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:11:2017 20:05
Ryan Giggs skal være konsulent for vietnamesisk akademi

Den tidligere Manchester United-spiller forventes at underskrive en aftale, som gør ham til konsulent for et vietnamesisk fodboldakademi.


Foreningen for vietnamesiske fodboldtalenter FC (PVF) fortæller, at Ryan Giggs skal hjælpe til med at rådgive spillerne og uddanne trænerne.

Den to-årige aftale betyder, at den Giggs to gange om året tager en tur til Vietnam.

Aftalen kommer efter en periode, hvor 43-årige Ryan Giggs i oktober fortalte, at han var interesseret i jobbet hos både Leicester City og Everton.

Leicester udpegede siden Claude Puel som manager den 25. oktober, mens Everton endnu ikke har annonceret en permanent erstatning for Ronald Koeman, der blev afskediget som manager den 23. oktober.

Giggs blev udnævnt til midlertidig manager i Manchester United efter David Moyes blev afskediget i 2014, og blev senere assistent under den nye manager, Louis van Gaal.

Han har imidlertid ikke været involveret i førsteholds fodbold siden Van Gals afskedigelse i maj 2016.

Giggs vil rejse til Vietnam i næste uge til en indvielsesceremoni med sin tidligere United-holdkammerat Paul Scholes, som er gæst ved arrangementet.

En redegørelse på foreningens-hjemmesiden uddyber, at Giggs' rolle er at udvikle PVF til at blive det førende ungdomsfodbold-træningscenter i Vietnam.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED