SIDEN SIDST...

OP | NED
14:09:2018 07:38
Robert Skov: Tager til Herning med en masse selvtillid

Robert Skov nyder det travle kampprogram og ser et FCK-hold med stor tro på egne evner til topbraget mod FC Midtjylland.


Mens FC København-profilerne Viktor Fischer og Nicolai Boilesen kun var en del af den danske landsholdstrup i en enkelt kamp, har unge Robert Skov været i aktion to gange for U21-landsholdet i løbet af den seneste uge.

Fløjspilleren har derfor ikke ligget på den lade side som nogle af de holdkammerat, der ikke har været udtaget til national tjeneste. Men det generer ham bestemt ikke. Det fortæller Skov til FCK TV.

- Det er dejligt at være tilbage med drengene på træningsbanen og ’catche up,’ siger Robert Skov.

- Batteriniveauet er fint. Vi spiller fodbold for at spille kampe, og jeg nyder det bare. Jeg er glad for at spille mange kampe. Det er dejligt.

Den 22-årige midtbanespiller har spillet alle kampe for FCK i sæsonen på nær Europa League-opgøret i Parken mod Stjarnan. Det er i alt blevet til fire mål deriblandt tre i Superligaen med frisparksmålet mod Brøndby som det store højdepunkt.

FCK har ikke tabt siden Superligaens første spillerunde, og derfor går holdet også ind til søndagens topbrag med FC Midtjylland med selvtilliden i orden.

- Nu skal vi møde de forsvarende mestre på deres hjemmebane, og vi går ind til kampen med en masse selvtillid, da vi ikke har tabt i rigtig lang tid. Vi spiller god fodbold og har en god tro i holdet og er godt sammenspillet, så vi tager stærkt af sted mod Herning, siger Skov til FCK TV.

FC Midtjylland mod FC København kan ses søndag på TV3+ med kampstart klokken 18.


SIDEN SIDST...

OP | NED