SIDEN SIDST...

OP | NED
08:10:2018 11:14
Robert Skov afviste FCK: Han ville hellere til udlandet

FC Københavns Robert Skov er i storform, men det var kun takket være en dedikeret indsats af Ståle Solbakken, at kantspilleren kom til hovedstaden.


Det er godt og vel 9 måneder siden, at Robert Skov skiftede Silkeborg IF ud med FC København, og han har siden vist, at han kan levere på en højere hylde. 

Alene i denne sæson har den kun 22-årige kantspiller scoret seks mål og lavet to assists i 12 Superligakampe, og søndag eftermiddag tog han bare over i Viktor Fischers fravær og ledte FC København mod en ny storsejr over Randers på 4-0.

Men det kunne sagtens være gået anderledes til i vinterens transfervindue:

- Han ødelagde en hel jul for mig, for han kunne ikke bestemme sig for, om han ville til 2. Bundesliga eller til FCK. Jeg arbejdede døgnet rundt på den handel, men vi fik nej fra Robert. Han ville hellere til udlandet.

- Men vi klarede at vende det. Det var en hård kamp, men jeg tror, at han og hans agent alligevel syntes, at det var en god idé. Så det glippede heldigvis ikke, og det, tror jeg, at han også er glad for, siger manager Ståle Solbakken om skiftet til Ekstra Bladet.

Robert Skov sluttede med scoringen i sejren over Randers FC en god personlig uge af. Torsdag blev han nemlig matchvinder, da FC København vandt på udebane over franske Bordeaux i Europa League-gruppespillet.


SIDEN SIDST...

OP | NED