SIDEN SIDST...

OP | NED
09:02:2019 18:54
Riddersholm indrømmer at der er venter meget arbejde forude

Den nye cheftræner i Sønderjyske, Glen Riddersholm, må erkende, at der er en del at forbedre efter nederlaget på 0-2 til Vejle lørdag eftermiddag.


Det blev ikke til den begyndelse som Sønderjyske-træner, som Glen Riddersholm nok havde håbet på, da det blev til et nederlag på 0-2 til oprykkerne fra Vejle lørdag eftermiddag.

Alligevel peger han i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter kampen, at der var en del, som man kunne bruge til noget.

- Der er mange ting, som vi kan tage med os. Jeg synes, at man kan se mange af de ting, som vi arbejder med, men vi må også indrømme, at der venter rigtig meget arbejde forude, siger Riddersholm og nævner eksempelvis den sidste skarphed i afleveringer.

Han peger dog på, at det sagtens kunne være gået anderledes i kampen.

- Indholdsmæssigt er det en ærgerlig følelse at stå med, fordi der er meget indhold, som vi kan bruge, selvom vi gør det svært for os selv ved at lukke de to mål ind i første halvleg, siger den nye Sønderjyske-træner efter at have rost Vejle for deres skarphed ved deres scoringer.

Riddersholm peger endvidere på, at Sønderjyske-mandskabet gjorde nok til, at de kunne komme tilbage i kampen, da man blandt andet ramte overliggeren to gange.

Sønderjyske er dermed fortsat på 11. pladsen i Superligaen, og i næste runde møder de en af Glen Riddersholms tidligere klubber, AGF.


SIDEN SIDST...

OP | NED