SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
12:08:2017 13:59
Randers-anfører: Vi ved, hvad Brøndby kommer med

Mads Agesen håber på, at Randers får vendt skuden i opgøret imod Brøndby, som mandskabet efterhånden kender så godt.


Blot ét enkelt point har Randers FC til at stå på pointkontoen efter Superligaens fire første runder. Søndag møder mandskabet Brøndby IF, og her forventer Mads Agesen, at kampen kan blive en målrig affære.

- Det bliver en vild kamp - forhåbentligt med mange mål i fra vores side. Vi har efterhånden mødt Brøndby så mange gange med deres nye spillestil, at vi forventer, hvad der kommer til at ske. De vil sætte sig på os i de første tyve minutter, og derfra vil der blive plads til os. En kamp, hvor vi gerne skulle have nogle point, siger Mads Agesen til klubbens hjemmeside.

De seneste otte gange mandskaberne har mødt hinanden, er det dog ikke endt med en Randers-sejr. En statistik, som forsvarsspillerne gerne vil bryde med mange fans på lægterne.

- Vi håber selvfølgelig, at der kommer rigtig mange mennesker på stadion. Brøndby plejer at komme med mange fans, men vi skulle gerne have fordelen i den forbindelse også, tilføjer Mads Agesen i interviewet. 

Desuden kan den 34-årige forsvarsprofil også se frem til et møde med eks-Randers-profilen, Kasper Fisker.

- Hvis han starter inde, bliver det sjovt. Det er en spiller, vi har haft fornøjelsen af at have på holdet - både socialt men også på banen, fortæller Mads Agesen.


SIDEN SIDST...

OP | NED