SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:08:2018 10:17
Rønnow kan få debut mod Bayern: Min start har været blandet i Frankfurt

Den første kamp i Frankfurt overhovedet for Frederik Rønnow ser ud til at blive mod Bayern München, da målmanden har været skadet igennem hele opstarten.


Den tidligere Brøndby-målmand Frederik Rønnow kan få sin debut for sin nye tyske klub Eintracht Frankfurt søndag. Her bliver det mod de tyske mestre i den tyske Super Cup, hvor Frankfurt er med som pokalvindere.

I et interview med den tyske avis Bild fortæller Rønnow om den første tid i den nye klub.

- Min start i klubben har været en blandet omgang på grund af min skade, men jeg er i form nu. Jeg kan sagtens mærke presset, og det er også nødvendigt for at man kan spille godt, lyder det fra Rønnow.

Den omtalte skade har holdt Rønnow ude af hele opstarten, hvilket har betydet, at han endnu ikke har været med i en eneste testkamp forud for den nye sæson. Det er dog ikke noget, der går målmanden synderligt meget på, forklarer han til avisen.

Han peger dog på, at det naturligvis havde været en fordel med et par venskabskampe, men nu bliver den første kamp mod topangriberne fra Bayern, og sådan er det nogle gange, fortæller den 26-årige keeper.

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og FC Bayern München spilles søndag klokken 20.30, som kickstarter den tyske sæson.


SIDEN SIDST...

OP | NED