SIDEN SIDST...

OP | NED
14:09:2018 06:39
Pochettino: Kane er spilleklar

Tottenham-manager Mauricio Pochettino understreger, at Harry Kane ikke er skadet og dermed klar til lørdagens topbrag mod Liverpool.


Harry Kane har haft svært ved at finde vej til nettet i sæsonstarten, hvor det er blevet til to mål i fire Premier League-opgør, mens angriberen ikke scorede i Englands to landskampe mod henholdsvis Spanien og Schweiz.

Det har fået Sky Sports-eksperten, Gary Neville, til at så tvivl om Kanes friskhed efter en hård VM-sommer, hvor Tottenham-angriberen måske ikke har fået nok tid til at restituere.

Men Tottenhams argentinske manager, Mauricio Pochettino, afviser nu, at Harry Kane ikke skulle være i sin bedste fysiske forfatning.

- Jeg mener, han er fit. Jeg læser og lytter ikke til, hvad der siges rundt omkring. Det vigtigste er, at vi tror på det, fortæller Pochettino til Sky Sports.

- Efter vores overbevisning er han klar til at spille. Vi kender Harry Kane godt og har arbejdet med ham i over fire år. Denne situation bekymrer os ikke.

Træneren understreger, at det blot er et spørgsmål om tid, før den engelske skarpretter genfinder målformen.

- Målene kommer lige pludselig, siger Tottenham-manageren.

- For os er Harry Kane så vigtig. Jeg er ikke i tvivl om, at han er en af de bedste spillere i England og i Europa.

Tottenham har ni point for fire kampe og får besøg af Premier Leagues øjeblikkelige tophold, Liverpool, lørdag klokken 13.30. Topbraget kan ses på TV3+.


SIDEN SIDST...

OP | NED