SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
05:11:2018 17:01
Pochettino har fået humøret op: House of Cards er tilbage

Det har tilsyneladende stor betydning for Tottenham-manager Mauricio Pochettino, at Netflix er kommet med en ny sæson af House of Cards.


Tottenhams manager Maurixio Pochettino er ikke bleg for at komme med en lille fokusflytning ved sine pressemøder, og det kom han heller ikke udenom forud for London-klubbens vigtige Champions League-kamp mod PSV tirsdag.

Her kom han ind på, at Netflix-dramaet om livet som præsident for USA, House of Cards, er tilbage med en ny sæson.

Det skulle nemlig have fået Pochettinos humør op igen efter en sæsonstart, der har budt på mange op og nedture. Nedturene har der særligt været en del af i Champions League, hvor man kun har fået ét point ud af de tre første kampe, der har budt på opgør med Inter, Barcelona og PSV.

- Det har været en underlig sæson, fordi nu er jeg så glad, fordi jeg er startet på en ny sæson af House of Cards. Jeg har set tre afsnit, og jeg lærer en masse. Der er en del ligheder, for det repræsenterer meget fint, hvordan det er. Nogle gange er fodbold også så politisk, lyder det fra Pochettino.

I den seneste tid er Pochettino da også blevet sat i forbindelse med et job i Real Madrid som ny cheftræner, selvom det kun er et par måneder siden, at han forlængede sin kontrakt med Tottenham.

Kampen mellem Tottenham og PSV spilles tirsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på TV3 Sport.


SIDEN SIDST...

OP | NED