SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 08:24
Pickford erkender fatal fejl mod Liverpool

Jordan Pickford kom i skidt fokus efter Evertons nederlag på 0-1 til Liverpool søndag, og han er ikke bleg for at tage skylden.


Søndag mødtes Liverpool og Everton i Merseyside-derbyet, som længe så ud til at blive en nulløsning, men i overtiden brændte der noget sammen oveni hovedet på Everton-målmand Jordan Pickford, som kiksede ved et indlæg. 

Her skulle han bare have puffet bolden over overliggeren, men i stedet fik han på mystisk vis bolden tilbage i spil, hvorefter Liverpools Origi fik sent bolden i kassen til 1-0, som endte med at blive kampens resultat.

Efter kampen tog Pickford skylden i et interview med Sky Sports.

- Det er en lille fejl fra min side. En underlig en faktisk. Jeg tror, at den rammer overliggeren to gange, og jeg prøvede på at skubbe bolden ud. Den skruede tilbage, og det er uheldigt, men jeg er mentalt stærk, og jeg er ved at gøre mig klar til kampen mod Newcastle på onsdag, lyder det fra Pickford.

Han peger desuden på, at det ofte er Evertons lod, når de kommer til Anfield, men at der ikke er andet at gøre end at holde hovedet oppe. 

Liverpools sejr betyder endvidere, at de holder snor i Manchester City, der er på førstepladsen med to point foran Klopps tropper.


SIDEN SIDST...

OP | NED