SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 08:49
Parken-aktionærer afviser møde med købere: Vores andel er ikke til salg

Den største aktionær i Parken er i dialog om at sælge sin andel, men de to næststørste vil ikke sælge deres aktier og har derfor afvist et møde med mulige købere.


Selv om den største aktionær i Parken Sport & Entertainment måske er ved at sælge sin andel af aktierne, skal de udenlandske investorer ikke regne med, at de øvrige storaktionærer er lige så villige til at sælge deres del af selskabet. 

I en selskabsmeddelelse onsdag morgen skriver Parken, at de to storaktionærer Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen er blevet anmodet om et møde. Men det har de takket pænt nej til.

- Begge har oplyst, at deres aktier i PARKEN Sport & Entertainment A/S ikke er til salg, hvorfor de ikke finder deltagelse i et møde med Arena Developments ApS relevant, skriver selskabet blandt andet.

Det fremgår ikke, hvem der står bag Arena Developments, men et godt bud er, at det er selvsamme amerikanske investorer, som har henvendt sig til Parkens største aktionær, Lønmodtagernes Dyrtidsfond.

Det kom i går frem, at den amerikanske kapitalfond Fortress via et britisk rådgivningsfirma har forhandlet med LD om at overtage de knap 30 procent af aktierne, som LD sidder på. Skjærbæk og Korsgaard Sørensen sidder på henholdsvis 23 og 21 procent.


SIDEN SIDST...

OP | NED