SIDEN SIDST...

OP | NED
06:02:2019 07:07
Optimistisk Solari før Clásico: Vi vil vinde alt

Santiago Solari vil ikke ændre fokus alt efter, hvilken turnering der spilles. Real Madrid vil give alt i alle turneringer, også Copa del Rey, hvor ærkerivalen FC Barcelona venter i aften


Real Madrid er efter en svær sæson ved at finde fodfæste, og er begyndt at vise et mere stabilt niveau. Det får de brug for i aften, når det første af to El Clásicos i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, spilles mod ærkerivalen FC Barcelona.

Men selvom La Liga og Champions League traditionelt har været de to vigtigste turneringer for kongeklubben, får det ikke Real Madrid-træner Santiago Solari til at nedprioritere pokalturneringen.

Til klubbens hjemmeside fortæller han, at Real Madrid går efter at vinde Copa del Rey. Det kræver en sejr i aften over FC Barcelona, som fører La Liga med otte point ned til Real Madrid på tredjepladsen. Men Santiago Solari tror ikke, at en sejr over FC Barcelona i pokalturneringen vil give Real Madrid en fordel i jagten i ligatabellen.

- Det er forskellige turneringer. Vi vil vinde alt, og vi lægger det samme fokus og den samme tilgang til fodbold som i tidligere kampe. Det vigtigste er, hvordan vi går ind til kampen. Vi kan ikke tænke længere ind i fremtiden. Det vigtigste er kampen i morgen (i dag, red.)

Real Madrid har vundet holdets sidste fire kampe, og det blev senest til en sikker sejr på 3-0 over Alaves i weekenden. FC Barcelona er ubesejret i holdets seneste ti kampe, men måtte nøjes med uafgjort i weekendens kamp mod Valencia.

Aftenens El Clásico er det første af to opgør i Cope del Rey, og fløjtes i gang på Camo Nou i Barcelona kl. 21:00. Returopgøret spilles om tre uger på Santiago Bernabéu i Madrid. De to hold mødes i øvrigt igen tre dage senere i ligaen, igen på Santiago Bernabéu.


SIDEN SIDST...

OP | NED