SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
18:05:2017 22:10
(Opdat.)Torsdagens Rygtebørs: Chelsea og Manchester United kigger på midtbaneprofiler

Vi er klar med dagens vigtigste internationale rygter.


Radja Nainggolan fra Roma til Manchester United
Note
: Manchester United vil udfordre Chelsea, som længe har været kædet sammen med den lille belgier. Chelsea har eftersigende fået flere bud afvist, men United tror på, de kan få en aftale i hus, når transfervinduet åbner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Marco Verratti fra PSG til Chelsea
Note
: Italieneren er sandsynligvis snart klar på at prøve noget nyt, og med det missede mesterskab kan han formentlig lokkes til Premier League-mestrene.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Bernardo Silva fra AS Monaco til Manchester United.
Note: Den portugisiske midbanespiller har udtalt, at han drømmer om at forlade Monaco til fordel for et af Europas helt store hold. Det mener Mourinho, at hans hold er, og derfor er han interesseret i at hente sin landsmand for £70 millioner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Metro

Dani Alves fra Juventus til Tottenham
​Note:
Den aldrende brasilianske wingback har haft en fremragende sæson i Juventus, hvor man ikke kan se, at han er blevet 34 år. London-klubben ser ud til at miste Kyle Walker, og derfor får de brug for en erstatning. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Moussa Sissoko fra Tottenham til Barcelona
Note:
Barcelona er sat i forbindelse med midbanespilleren, som Tottenham hentede i Newcatsle forud for denne sæson. De får dog konkurrence fra de evige rivaler fra Real Madrid, som før har haft held med at handle i Tottenham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Nathan Ake fra Chelsea til Bournemouth
Note:
Den engelske forsvarsspiller var med stor succes udlejet til Bournemouth i første halvdel af sæsonen, men blev hevet tilbage til London af Chelsea, som mente de kunne bruge ham. Det er dog ikke blevet til så meget spilletid for den unge forsvarsspiller, og derfor har Bournemouth set sit snit til at komme med et bud på £30 millioner, som også inkluderer Chelsea målmanden Asmir Begovic. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Danilo fra Real Madrid til Arsenal
Note: Den brasillianske back har ikke haft den store succes i Real Madrid siden han kom til fra Barcelona. Det har Wenger luret, som alligevel mener, at kunne se værdien i højrebacken. Derfor er han klar til at hente den 25-årige til London
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon


SIDEN SIDST...

OP | NED