SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
08:08:2018 21:55
Onsdagens rygtebørs: Eriksen er Reals topmål

Sommerens transfervindue lukker i England allerede torsdag aften, og derfor er der nogle klubber, der har travlt. Her er dagens transferrygter fra det store udland.


Paul Pogba fra Manchester United til Barcelona
Note:
Den franske verdensmester har angiveligt fortalt sine holdkammerater i Manchester United, at han ønsker at forlade den engelske klub og i stedet slutte sig til Barcelona denne sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Kepa Arrizabalaga fra Athletic Bilbao til Chelsea
Note:
Thibaut Courtois ser ud til at skifte til Real Madrid, og i stedet ligner spanske Kepa Arrizabalaga erstatningen i Chelsea-målet. Landsholdsmålmanden forventes at koste i omegnen af 594 millioner kroner, og han har udsigt til at blive verdens dyreste keeper.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Guardian

Jack Grealish fra Aston Villa til Tottenham
Note:
Christian Eriksen kan se frem til at få en ny konkurrent på den offensive midtbane hos Tottenham. Premier League-klubben har afgivet et bud på 208 millioner kroner for Jack Grealish, og nu afventer klubben svar fra Aston Villa.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Telegraph

Bacary Sagna til Atlanta United
Note:
Den tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller står i øjeblikket uden kontrakt, da han forlod italienske Benevento efter nedrykningen fra Serie A i sidste sæson. En ny kontrakt kan dog være tæt på, da den franske back angiveligt forhandler med MLS-klubben, Atlanta United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Domagoj Vide fra Besiktas til Arsenal
Note:
Arsenal overvejer i øjeblikket, om man skal gå efter at hente Domagoj Vida i sidste øjeblik. Vida selv vil gerne skifte til Premier League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Memphis Depay fra Lyon til AC Milan
Note:
Memphis Depay har udtrykt et ønske om at skifte til en større klub, og her venter AC Milan i kulissen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid
Note:
Såfremt Luka Modric forlader Real Madrid til fordel for Inter, vil den spanske kongeklub hente Christian Eriksen som den nye store profil på midtbanen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror


SIDEN SIDST...

OP | NED