SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 18:04
Officielt: Vejle køber Mathias Hebo Rasmussen

Vejle Boldklub har købt midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen i Lyngby Boldklub.


Vejle Boldklub har én mission i foråret, og det er at sikre overlevelse i Superligaen, og til det formål har klubben nu forstærket sig.

Vejle har således købt midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen i Lyngby Boldklub. Rygterne har svirret i et stykke tid, og nu er det altså faldet på plads, at Hebo fremover skal optræde i en rød Vejle-trøje.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at lande en aftale om en transfer med Lyngby og Mathias Hebo Rasmussen. Han er en spiller, som vi i lang tid har prøvet at lave en aftale med. Igennem efterårssæsonen var han en markant profil i NordicBet LIGA, og inden spillede han en god sæson i Superligaen. Hebo er en ung og meget ærgerrig spiller, der altid arbejder hårdt i holdets tjeneste. Når det er sagt, så har det været iøjnefaldende hvor mange mål og assist, han specielt i efteråret, har lagt på sit spil, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, og fortsætter:

- Mathias Hebo er først og fremmest en fleksibel midtbanespiller, der er anvendelig både på en midtbane med to centrale spillere og på en midtbane med tre spillere centralt. Han er blevet robust med årene og vi har en forventning om, at han hurtigt byder sig til i konkurrencen om spilletid. I et længere perspektiv er Mathias Hebo en spiller, som vil være interessant for andre klubber.

Midtbanespilleren ser frem til opholdet i Nørreskoven.

- Jeg er stolt over at kunne trække den røde VB-trøje over hovedet. Det her er en stor traditionsklub og jeg vil arbejde hårdt for at være med til sikre Vejle Boldklub endnu en sæson i Superligaen. Det glæder mig meget at være her og fansene kan altid regne med en helhjertet indsats fra mig i alle kampe. Det vigtigste for mig de næste seks måneder er at holdet overlever i Superligaen. Det vil jeg gøre alt for. Så jeg vil ikke tale så meget, men vise mit værd på banen, siger Mathias Hebo Rasmussen.

Den 23-årige midtbanespiller har underskrevet en kontrakt på tre-et-halvt år.


SIDEN SIDST...

OP | NED