SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
08:01:2019 17:07
Officielt: Alexander Sørloth skal spille under Jess Thorup - igen

Jess Thorup har hentet sin tidligere FC Midtjylland-bomber Alexander Sørloth til Gent. Nordmanden skifter på en lejeaftale fra Crystal Palace for resten af sæsonen.


Man kan dårligt kalde det andet end en succes, da Jess Thorup og Alexander Sørloth senest arbejdede sammen. På et halvt år gik angriberen fra at koste FC Midtjylland et par millioner til at indbringe klubben op mod og over 100 millioner, alt efter hvor mange klausuler der bliver aktiveret.

Nu får det skandinaviske makkerpar så fornøjelsen af hinanden igen. KAA Gent, hvor Thorup er cheftræner, har netop præsenteret Sørloth som ny spiller. Klubben har lejet ham i Crystal Palace for resten af denne sæson.

Alexander Sørloth udmærker sig blandt andet ved at være en stor og stærk fyr, og det er en fordel at være det i den belgiske liga, mener Jess Thorup. Han sagde selv følgende, inden han hentede sin norske spiller til klubben:

- Jeg har kun været her i to-en-halv måned, men for mig er det klart, at man har brug for en masse fart og power i den belgiske liga. Hvis man henter en lille spiller, der er god i mellemrummene, vil vedkommende have brug for at tilpasse sig. Hvis man henter én som Sørloth, bliver det lettere.

Gent nævner ikke selv noget om en købsoption, og norske VG skrev da også forleden, at det ikke var sikkert, belgierne ville få sådan en, fordi Crystal Palace stadig havde tro på, at Sørloth ville slå igennem i Premier League.

Det kan man dog roligt sige, at han ikke har gjort endnu. I 19 kampe har Sørloth scoret én gang, og det var i ligacuppen.


SIDEN SIDST...

OP | NED