SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
08:01:2019 09:45
Offensivspiller på vej ud: Han får ikke en rolle i Randers FC

Efter godt og vel et år i Randers FC ser det ud til at være slut for 26-årige Jannik Skov Hansen. Klubben ser ikke nogen fremtid i ham, og han har derfor fået grønt lys til at skifte væk i dette transfervindue.


Efter at have fået spilletid i tre Superligakampe for Brøndby IF i 2011/2012-sæsonen tog offensivspilleren Jannik Skov Hansen kort tid efter turen ned i de danske rækker. Først til HB Køge i NordicBet Ligaen og siden til Hellerup og Skovshoved i 2. division.

Seks år senere fik offensivspilleren så sit comeback i den danske Superliga, da Randers FC med Michael Gravgaard og Ricardo Moniz i spidsen hentede ham til klubben for godt og vel et år siden. 

Siden er både Gravgaard og Moniz forsvundet i det kronjyske, og Jannik Skov Hansen har blandt andet derfor ikke fået meget spilletid i Randers FC. Til sommer udløber den 26-årige offensivspillers kontrakt så med kronjyderne, men klubben er allerede åbne for et salg nu:

- Jannik er stadig skadet, og vi har givet grønt lys til, at han får noget behandling i København. Jeg ser ikke, at han får en rolle i Randers FC i det her forår, og derfor er vi selvfølgelig også interesseret i at finde en løsning på, at han kan finde noget andet her i januar, fortæller Randers FC's sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Jannik Skov Hansen har ikke fået ét eneste Superligaminut i denne sæson, mens det i foråret kun blev til 14 minutter i en kamp mod OB.


SIDEN SIDST...

OP | NED