SIDEN SIDST...

OP | NED
10:01:2019 15:16
OB-stopper rejser med til Mexico: Udtaget til U21-landsholdet

Den 22-årige OB-forsvarer Marco Lund rejser i morgen med til Mexico, når det danske U21-landshold skal på træningslejr. Han erstatter Rasmus Nicolaisen.


U21-landsholdstruppen til denne måneds træningslejr i Mexico har egentlig været udtaget i snart en måned, men her en dag inden afrejse kan endnu en Superligaspiller glæde sig over at være blevet udtaget.

Der er tale om den 22-årige OB-forsvarer Marco Lund, der som den eneste OB'er tager med U21-landsholdet i de kommende ni dage. Det oplyser DBU, der samtidig kan berette, at han erstatter en skadet Rasmus Nicolaisen. 

Marco Lund har tidligere spillet kampe for Danmark i U19- og U20-regi, men det er første gang, han bliver udtaget til U21-landsholdet, der i denne omgang også er en smule decimeret. 

Store profiler som Jacob Bruun Larsen, Marcus Ingvartsen og Philip Billing er blandt andre ikke med, mens der i stedet er blevet plads til andre velkendte Superliganavne som Alexander Munksgaard, Jonas Bager, Mads Roerslev og Mathias Kristensen.

Også den unge Newcastle-dansker Elias Sørensen rejser med U21-landsholdet til Mexico, og det forventes, at landstræner Niels Frederiksen vil bruge turen til at blive klogere på hvilke spillere, der kan tage over i fremtiden for det danske U21-landshold. 

På turen møder Danmark det mexicanske U21-landshold over to træningskampe. Hele den danske trup kan ses nedenfor. 


SIDEN SIDST...

OP | NED