SIDEN SIDST...

OP | NED
11:10:2018 08:49
Niklas Backman afviser svenske rygter: Jeg blev chokeret

AGF's Niklas Backman afviser, at han kan være på vej til Västerås SK i hjemlandet.


Onsdag kom det frem i det svenske medie ANNO 1904, at den lille klub Västerås SK, der til dagligt huserer i Sveriges tredjebedste række, har været i kontakt med AGF-spilleren Niklas Backman med henblik på en fremtidig aftale. Klubbens formand Ado Sadzak ville over for Fotbollskanalen hverken be- eller afkræfte det rygte. 

VSK har kurs mod oprykning til Superettan, og Niklas Backman, der er født i området omkring Västerås, har tidligere talt varmt om at tørne ud for klubben, men det bliver næppe lige nu.

AGF-profilen afviser således rygterne blankt.

- Jeg blev faktisk lidt chokeret, da jeg så det. Fornøjet og chokeret på samme tid. Jeg havde ingen anelse om det. Det var min kammerat fra Västerås, der sendte det til mig og spurgte, om det havde noget på sig. Men det har det jo ikke, siger Niklas Backman ifølge fotbolltransfers.com til VLT.

Han fastslår, at det er mange år siden, han har haft kontakt med Västerås SK.

- Jeg har kontakt med spillere. Jonas Hellgren og jeg er gode venner eksempelvis. Men når det handler om folk i og omkring klubben, har jeg ikke hørt noget, siden jeg snakkede med "Hansken" (Hans Johansson, tidligere VSK-træner, red) i 2007, lyder det fra AGF'eren.

Patrick Mörk, der er agent for Niklas Backman, fastslår over for det svenske medie, at et skifte til VSK ikke er aktuelt for forsvarsspilleren, der har kontraktudløb i AGF efter denne sæson. 


SIDEN SIDST...

OP | NED