SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 20:28
Mourinho tror stadig på top fire: Vi skal være mindre uheldige

José Mourinho tror stadig på, at det kan blive en habil sæson af United, selvom top fire ser ud til at være langt væk.


Manchester United har haft en del op- og nedture i denne sæson, og det blev blot til 2-2 mod Southampton i den seneste runde i Premier League, som betyder, at de ligger med et godt stykke op til Champions League-pladserne

I forbindelse med Southampton-kampen sagde United-manager Mourinho efterfølgende til den brasilianske udgivelse RedeTV, at det ville kræve et mirakel, hvis klubben skulle ende i top fire i den bedste engelske række. I et nyt interview med Sky Sports har han dog ændret lidt i sit syn på klubbens muligheder.

- Jeg ved ikke om, jeg sagde det eller ej, men hvis jeg brugte dét ord, så er det slet ikke sådan, jeg har det. Vi er otte eller ni point fra nummer fire. Jeg tror ikke, at vi har brug for et mirakel overhovedet siger han og fortsætter:

- Vi har brug for en række af gode resultater, hvor vi ikke smider point, som vi ikke burde smide, lyder det fra Mourinho.

Han peger blandt andet også på, at holdet skal være bedre til at komme udenom uheldige problemer, som de har haft indtil videre. Dernæst mener Mourinho, at det er nødvendigt, at nogle af spillerne skal levere bedre, ligesom United også skal klare sig bedre som hold.

Næste opgave for Manchester Uniteds vedkommende er mod Arsenal onsdag aften.


SIDEN SIDST...

OP | NED