SIDEN SIDST...

OP | NED
08:11:2018 07:37
Mourinho igen i fokus efter sejr: Forklarer gestus rettet mod Juventus-fans

José Mourinho forklarer, hvorfor han reagerede, som han gjorde, efter Manchester Uniteds sejr mod Juventus, hvor der opstod lidt tumult på banen.


Det var ikke en af fodboldhistoriens mest fortjente sejre, men ikke desto mindre kunne Manchester United trække sig sejrrigt ud af kampen mod Juventus i Torino, og det bekom José Mourinho rigtig godt.

Gennem hele kampen havde han lagt øre til smædesange fra Juventus’ fans, og da kampen sluttede, henvendte han sig til fansene ved at sætte hånden for øret. Det fik flere af Juventus-spillerne til at hidse sig op, og den portugisiske manager måtte føres fra banen af nogle af de ansatte i Manchester United.

Efter kampen gav José Mourinho sin forklaring på reaktionen til Sky Sports.

- Det tegn, jeg lavede, er faktisk ikke en fornærmelse. Jeg ville bare høre, om de (fansene, red.) ville lave kommentarer igen eller ej, sagde Manchester United-manageren.

Juventus havde domineret Champions League-kampen på hjemmebane, hvor Cristiano Ronaldo havde bragt det italienske mesterhold i front midt i anden halvleg, men med to sene mål fik Manchester United alligevel vendt opgøret på hovedet.

Nu er det engelske storhold på andenpladsen i gruppen med syv point, mens Juventus har ni point på førstepladsen. Valencia og Young Boys indtager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen med fem og ét point.


SIDEN SIDST...

OP | NED