SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2017 19:41
Morata driller Ronaldo før VM: Håber han er helt udkørt

Spanien og Portugal møder hinanden i et vaskeægte nabobrag under VM-slutrunden i Rusland til sommer. Inden det går løs, er der tid til lidt drillerier.


Portugal, Iran og Marokko. Disse tre nationer skal Spanien møde til sommer, når VM-slutrunden i Rusland sparkes i gang.

Og her kommer de to sydeuropæiske hold med stor sandsynlighed til at kæmpe om de to øverste pladser i gruppespillet. Inden dét går løs, er der dog overskud til lidt drillerier fra Chelsea-angriberen til sin gamle holdkammerat.

- Lad os håbe han scorer masser af mål for Real Madrid men dukker op til VM helt udkørt, siger Alvaro Morata om Cristiano Ronaldo til den spanske TV-station, TVE.

Spilleren, der skiftede fra Real Madrid til Chelsea i sommers, ærgrer sig dog over den spanske storklubs situation i La Liga i øjeblikket. Senest blev det blot til et enkelt point mod Athletic Bilbao for Ronaldo og co..

Dermed placerer Real Madrid sig i øjeblikket kun på en fjerdeplads i La Liga, mens FC Barcelona har otte point ned til kongeklubben.

- Jeg ved ikke rigtigt, om de virkelig savner mig, men det er en fornøjelse, at de siger det. Jeg ville dog ønske, at det ikke var nødvendigt at sige for dem, fortæller Alvaro Morata til TV-stationen.

Portugal og Spanien mødes i Gruppe B den 15. juni 2018. Opgøret spilles i den russiske by, Sochi.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED