SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
06:11:2018 21:34
Monacos russiske ejer mistænkes for bestikkelse og korruption

Dmitry Rybolovlev er kommet godt og grundigt i fedtefadet.


AS Monacos russiske ejer Dmitry Rybolovlev ser ud til at være kommet i vanskeligheder. Det lader nemlig til, at Rybolovlev er kommet i politiets varetægt som følge af mistanke om bestikkelse og korruption.

Det skriver den franske avis Le Monde.

Her bliver der meldt om, at hans meget spektakulære hjem, Belle Epoque, er blevet gennemsøgt af politiet, der også har lavet andre undersøgelser i løbet af dagen.

Baggrunden for det hele handler om, at han skulle have været indblandet i en sag med den schweiziske kunsthandler Yves Bouvier. Her bliver det beskrevet, at avisen har givet tusindvis af sms-beskeder til myndighederne i Monaco, der tyder på, at der er et hemmeligt netværk af folk, der arbejder for Rybolovlev.

Tidligere har man også set, at justitsministeren i fyrstedømmet, Philippe Narmino, har været nødt til at gå af fra posten.

Det er dog ikke den eneste hovedpine, som AS Monaco-bossen har. Han er senest også blevet indblandet i Football Leaks, der peger på, at han har forsøgt at omgå reglerne for Financial Fair Play ved at flytte penge i den monegaskiske klub fra et af hans offshore-virksomheder. Monaco har siden benægtet, at de har gjort noget som helst galt i sagen.

Rybolovlev reddede Monaco fra konkurs tilbage i december 2011, da de var i bunden af den næstbedste franske række. De rykkede i stedet op 18 måneder senere og vandt det franske mesterskab i 2017.


SIDEN SIDST...

OP | NED