SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 19:57
Modric erkender at han ikke er på niveau med Messi og Ronaldo

Selvom Luka Modric vandt Ballon d'Or mandag aften, så slår han fast, at man slet ikke kan sammenligne ham med Messi og Ronaldo.


Mandag aften brød Luka Modric en stime på ti år, hvor enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo havde løbet med årets Ballon d'Or-pris. Kroaten var dog fyldt med ydmyghed efter, at han havde modtaget den.

I et interview med France Football, der står bag prisen slår han fast, at selvom han har vundet, så er han slet ikke på samme niveau som de to superstjerner fra henholdvis Barcelona og Juventus.

- Historien vil vise, at en kroat, en spiller fra et et lille land, vandt Ballon d'Or efter Cristiano og Messi, som er to spillere på et helt andet niveau. Ingen har ret til at sammenligne sig selv med dem. De er de bedste i fodboldens historie. At komme efter de to er utroligt, men jeg tænker ikke ét sekund på, at det er ovre for dem, siger Luka Modric.

Undervejs er Modric blevet sammenlignet med en anden stor legende i form af den tidligere Barcelona-stjerne Johan Cruyff, der både nåede at være spiller og træner for klubben.

- At man sammenligner mig med ham er en uhyre ære. Han var en fremragende spiller og en helt vildt dygtig træner. Jeg havde nummer 14 i Tottenham og på landsholdet pga ham, da nummer 10 ikke var en mulighed, fortæller Modric.

Derudover kommer han også ind på, at to trænere har haft stor betydning for ham. Den ene er Zidane, som betød meget for ham, da han blev træner i Real Madrid - og så da Wenger i sin tid afviste at få Luka Modric til Arsenal, som fik Ballon d'Or-vinderen til at løfte sig.


SIDEN SIDST...

OP | NED