SIDEN SIDST...

OP | NED
11:01:2019 20:18
Milan-træner: Håber Higuain bliver

Gennaro Gattuso vil beholde Gonzalo Higuain så længe som muligt.


Det har ikke været småt med rygter om AC Milan-stjernen Gonzalo Higuain i denne måned.

Ifølge både engelske og italienske medier har den 31-årige angriber et ønske om at forlade AC Milan til fordel for engelske Chelsea. Sådan et skifte vil nemlig genforene ham med hans tidligere cheftræner, Maurizio Sarri.

Men de mange rygter, der florerer,  har ikke ændret Higuains attitude til træning, forklarer AC Milans cheftræner, Gennaro Gattuso.

- Der er rygter om ham i øjeblikket, men i betragtning af den måde, han træner på, den indsats, han lægger for dagen, og den professionalisme, som han behandler mig med, kan man ikke se det, lyder det fra Gattuso ifølge Football Italia.

Gattuso fortæller endvidere, at han håber på, at Higuain bliver i Milano-klubben så længe som muligt.

- Det er op til hans bror, som er hans agent, og Leonardo (AC Milans sportsdirektør, red.). Jeg håber, Higuain bliver så længe som muligt, men hvis det ikke sker, så vil vi se. Så længe han er her og fortsætter med at opføre sig professionelt som nu, vil det ikke være et problem for mig, lyder det fra AC Milan-træneren.

Gonzalo Higuain er i denne sæson udlejet fra Juventus til AC Milan, men Milano-klubben har en købsoption. I sine hidtil 20 kampe for AC Milan har Higuain scoret otte mål.


SIDEN SIDST...

OP | NED