SIDEN SIDST...

OP | NED
13:09:2018 13:26
Mikael Uhre er gået fra fast mand til marginalspiller: Det skal nok komme

Det kræver tålmodighed, når man går fra en midterklub til en topklub - Mikael Uhre er dog slet ikke i tvivl om, at det nok skal komme.


I Skive var han første mand på holdkortet, og sådan udviklede det sig faktisk også i SønderjyskE, hvor angriberen har været på kontrakt de sidste to sæsoner. Denne sommer valgte han så at skifte til Brøndby IF, og det har ændret lidt på situationen.

Uhre er i en langt, langt hårdere konkurrence om spillertid, og han ved, at der skal præsteres til træning, og når han får få minutter på banen.

- Det er klart, at det er en ny situation, fordi jeg de sidste tre år har været vant til at starte inde, men det er også det, man kan lære af. Jeg kommer til træning hver dag for at blive bedre og lære, og det er et helt andet setup herovre, hvor der er nogle andre muligheder. Det skal nok komme, sige angriberen til tipsbladet.dk.

23-årige Mikael Uhre er i konkurrence med Uffe Bech, Kamil Wilczek, Ante Erceg og Nikolai Laursen om spilletid i angrebet, og selv om han godt ved, der ikke er nogen garanti for noget som helst, kan træningsmiljøet også være med til at udvikle.

- Det er lidt en kultur her. Det handler om at vinde, men det handler også om at træne godt. Den skal bare have maks hver gang til træning, for det er med til at rykke mig.

- Og så må man tro på sig selv. Gør man ikke selv det, er der heller ikke andre, der gør, og så kommer man ingen vegne, siger Mikael Uhre.

Træningen er også noget helt andet i Brøndby end det, Mikael Uhre har prøvet hidtil i sin karriere.

- Rent fysisk er det meget hårdere, og der bliver trænet meget mere. Jeg synes, det er fedt, for det kan bringe mig til et højere niveau, når vi kontinuerligt træner på den måde. Det er det, der skal til, siger han.

Indtil videre har Mikael Uhre scoret en enkelt gang for Brøndby - den scoring var et afgørende mål ude mod Hobro, der sikrede klubben tre Superliga-point.

Uhre har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2022.


SIDEN SIDST...

OP | NED