SIDEN SIDST...

OP | NED
13:06:2018 15:36
Midtjylland-talent fortsætter et år mere i Brentford

Midtbanespiller Nikolaj Kirk var udlejet til Brentford i sidste sæson, og nu fortæller FCM's sportschef Svend Graversen, at han tager en tørn mere i London.


Andreas Bjelland forlader denne sommer engelske Brentford, når hans aftale med Championship-klubben udløber 30. juni, men mens den unge midtbanespiller Nikolaj Kirk også har kontraktudløb i det engelske, fortsætter han et år mere i klubben.

Det har sportschef Svend Graversen fra FC Midtjylland netop bekræftet over for tipsbladet.dk.

20-årige Nikolaj Kirk var i den forgange sæson udlejet til Brentford fra FC Midtjylland, og han bliver altså og fortsætter sin udvikling.

Midtbanespilleren var en del af et stærkt U19-hold i Midtjylland, der blandt andet nåede langt i UEFA Youth League for et par sæsoner siden, men han skiftede for et år siden til Brentford, og klubben har været tilfreds med det, der er blevet leveret, og nu får Kirk så muligheden for at fortsætte sin udvikling.

Umiddelbart virker det også til, at det er svært at komme på holdet i Midtjylland, hvor der er mange om buddet på de centrale midtbanepladser.

B-holdet i Brentford har ikke en egentlig turnering, der deltages i, men spiller en masse testkampe mod klubber fra alle mulige steder i Europa. Sidste år var det blandt andet klubber som Inter.

Nikolaj Kirk har fortsat tre år igen af sin aftale med FC Midtjylland.


SIDEN SIDST...

OP | NED