SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 12:42
Medier: Alexander Sørloth klar for Gent

Alexander Sørloth bliver Gent-spiller denne tirsdag og genforenes dermed med Jess Thorup.


Alexander Sørloth havde stor succes i FC Midtjylland under Jess Thorup, og nu skal de to parter forsøge at genskabe magien i Belgien.

Både VG og Adresseavisen skriver, at Alexander Sørloth bliver Gent-spiller i løbet af tirsdagen, og dermed genforenes nordmanden altså med den danske cheftræner. Belgierne lejer Sørloth i Crystal Palace for resten af indeværende sæson. 

Premier League-klubben købte Sørloth for et stort beløb i FC Midtjylland for et år siden, men nordmanden har ikke haft særlig meget medvind i Crystal Palace, og derfor bliver han nu udlejet.

Jess Thorup har over for den belgiske avis Het Laatste Nieuws bekræftet, at han gerne vil have Alexander Sørloth til Gent.

- Jeg har kun været her i to-en-halv måned, men for mig er det klart, at man har brug for en masse fart og power i den belgiske liga. Hvis man henter en lille spiller, der er god i mellemrummene, vil vedkommende have brug for at tilpasse sig. Hvis man henter én som Sørloth, bliver det lettere, lød det fra Thorup.

Ifølge VG har Gent ikke sikret sig en købsoption på Alexander Sørloth, fordi Crystal Palace fortsat tror på den tidligere FCM-spiller. Først og fremmest skal han dog tanke noget selvtillid under Jess Thorup i Belgien. 

Gent er lige nu på træningslejr i Spanien, hvor Alexander Sørloth ventes at støde til i løbet af dagen. 


SIDEN SIDST...

OP | NED