SIDEN SIDST...

OP | NED
12:09:2018 07:25
Medie: Balotelli vejede 100 kg efter sommerpausen

Den italienske angriber Mario Balotelli har fået kritik for sin fysiske tilstand, og nu skriver franske L'Equipe, at Balotelli vejede 100 kg, da han mødte op til sæsonstarten i sin franske klub OCG Nice.


Mario Balotelli var tilbage i Italiens trup i denne landskampspause, og han startede også inde i 1-1 kampen mod Polen. Han var dog helt ude af truppen til mandagens opgør mod Portugal, ifølge landtræner Roberto Mancini fordi hans fysiske tilstand ikke var tilfredstillende.

Det fik den tidligere Roma- og Juventus spiller, og nuværende præsident for det polske fodboldforbund, Zbigniew Boniek, til at udtale, at Mario Balotelli lignede en spiller, der vejede 15 kg for meget. 

Nu skriver det franske medie L'Equipe, at Mario Balotelli vejede en del for meget, da han vendte tilbage til sin klub Nice efter sommerpausen. Ifølge L'Equipes oplysninger vejede nemlig 100 kg ved starten af sæsonoptakten, og det er en del for meget, da en spiller med hans højde gerne skal veje mellem 75 kg og 85 kg.

Ifølge L'Equipe blev Balotelli sendt på diæt og et intensivt træningsprogram efter sommerpausen, men noget tyder på, at Balotelli endnu ikke er i topform. 

Balotelli har spillet en enkelt kamp for Nice i denne sæson, efter at han sad ude med karantæne i sæsonens første tre kampe. 


SIDEN SIDST...

OP | NED