SIDEN SIDST...

OP | NED
10:01:2019 15:51
Mathias Nielsen er klar til give anførerbindet videre i Horsens

Bo Henriksen kommer ikke til at se på sure miner fra den nuværende Horsens-anfører Mathias Nielsen, hvis cheftræneren vælger at give anførerbindet videre allerede nu.


Det var en af Bo Henriksens mest trofaste soldater, der tidligere på denne uge kunne meddele, at han ikke fortsætter karrieren i AC Horsens efter denne sæson. 

Mathias Nielsen forlænger nemlig ikke kontrakten med "Den Gule Fare" og vil derfor i stedet være at finde i Randers FC efter sommerferien - måske endda tidligere hvis de to klubber blive enige om at effektuere skiftet med det samme. 

Manager Bo Henriksen skal derfor også udnævne en ny anfører i 2019, og hvis han allerede vil tage forskud på den opgave, så er det ikke noget, han kommer til at høre for:

- Jeg forventer ikke noget i den forbindelse, og jeg har ikke tænkt mig at kræve, at jeg skal fortsætte som anfører. Hvis Bo Henriksen vælger en anden, er det fair nok, og det skal jeg have en snak om med ham på et tidspunkt, fortæller Mathias Nielsen til Horsens Folkeblad

Den 27-årige midstopper, som også kan spille på den defensive midtbane, har været i AC Horsens siden sommeren 2014. Han har fra sommeren 2019 skrevet under med i Randers FC på en kontrakt, der gælder tre år frem. 


SIDEN SIDST...

OP | NED