SIDEN SIDST...

OP | NED
07:02:2019 07:38
Manchester United-legende kan blive træner for dansk keeper

Oldham Athletic vil meget gerne have Paul Scholes som manager, men englænderens engagement i en lavere-rangeret klub kan stå i vejen.


Oldham Athletic fra den fjerdebedste engelske række har den danske U21-landsholdskeeper Daniel Iversen i truppen, der er udlejet fra Leicester City. Klubben fyrede i december den daværende manager Frankie Bunn. 

Derfor leder Oldham efter en ny cheftræner, og valget er faldet på Manchester United-legenden Paul Scholes. Der er bare et lille problem, som kan stå i vejen for den tidligere midtbanespillers første cheftrænerjob. 

Paul Scholes ejer nemlig klubben Salford City sammen med de tidligere Manchester United-spillere Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt, David Beckham og millardæren fra Singapore, Peter Lim. 

Reglerne i EFL foreskriver, at en person ikke uden skritlig tilladelse må have interesser i to fodboldklubber på samme tid, og med Salford City tæt på en oprykning til de øvre engelske rækker, skal EFL først diskutere, om det vil være lovligt at ansætte Paul Scholes.  

EFL tager ifølge Sky Sports en beslutning om Paul Scholes' situation denne torsdag. 


SIDEN SIDST...

OP | NED