SIDEN SIDST...

OP | NED
17:05:2017 09:00
Mølby: Jeg var virkelig sur

Johnny Mølby var ikke i godt humør efter nederlaget til AC Horsens, selvom Viborg FF undgik direkte nedrykning.


Der skulle en mindre sensation til, at Viborg FF skulle smide 3-0-føringen fra første kamp i returopgøret mod AC Horsens, men ikke desto mindre lurede overraskelsen i hjørnet, da ”Den Gule Fare” kom foran 1-0 efter en halv time.

Det gav bange anelser for Viborg FF-træner Johnny Mølby, som ikke ligefrem roste spillerne over præstationen – heller ikke på trods af, at det endte med et nederlag på det ene mål, og de dermed nu undgår kampen om at rykke direkte ud af Superligaen.

- Jeg var virkelig sur i pausen. Jeg synes slet ikke, at vi spillede fremad, men blot løb og kiggede op på uret. Vi gjorde slet ikke det, som vi ellers har været gode til, hvor vi har været modige og søgt vores muligheder. Og det betød, at vi kom til at spille på de præmisser, hvor Horsens er dygtige, siger Johnny Mølby ifølge Viborg Folkeblad.

- Så jeg er glad for, at vi er videre, og så må vi lære af alt det andet, tilføjer han.

Viborg FF skal nu møde enten AGF eller Esbjerg FB i næste runde, hvor vinderen sikrer sig overlevelse i Superligaen, mens taberen skal spille playoffkampe mod nummer tre i 1. division.


SIDEN SIDST...

OP | NED