SIDEN SIDST...

OP | NED
10:02:2019 14:25
Liverpools Robertson: Staben gør os rolige

Andy Robertson er meget tilfreds med den måde, Jürgen Klopp og resten af staben beroliger spillerne i mesterskabskampen.


Liverpool er i pole position mod dette års engelske mesterskab. De har i skrivende stund et forspring på tre point ned til Manchester City, der dog senere på søndagen kan mindske forspringet, når de tager i mod Chelsea. 

Der er blevet sagt og skrevet meget, om Liverpool kunne gå hen og få gummiben mod slutningen af sæsonen. Holdets venstreback, Andy Robertson, er dog rolig i situationen, Og det skyldes holdets træner. 

- Han har været rolig, og hele staben tackler det på en god måde. Det er holdet bag holdet, om man vil, og det er dem, der holder os positive og holder os kørende. Når folk siger, at Jürgen er nervøs, eller at vi er nervøse, så kunne det ikke være mere forkert. Han forsøger bare at holde os kørende, og det virker tydeligvis, siger Andy Robertson ifølge Sky Sports. 

Næste opgave i Premier League er om to uger, hvor Manchester United venter. Inden da har de endnu en svær opgave i Champions League, hvor de møder Bayern München. 


SIDEN SIDST...

OP | NED