SIDEN SIDST...

OP | NED
06:11:2018 20:19
La Liga: City og PSG snyder og skal straffes

Det spanske fodboldforbund blander sig nu i sagen omkring Manchester City og Paris Saint-Germains overtrædelse af Financial Fair Play-reglerne.


Manchester City og Paris Saint Germain er kommet i stormvejr efter fredagens afsløringer i lækagen 'Football Leaks'. 

De lækkede dokumenter antyder, at de to storklubber har pyntet på sponsoraftaler for at overholde Financial Fair Play-reglerne, mens de i 2014 skulle have indgået aftaler under bordet med daværende UEFA-chef og nuværende FIFA-præsident, Gianni Infantino, om reducerede straffe for overtrædelser af reglerne. 

Nu melder det spanske fodboldforbund sig på banen i sagen, og ifølge fodboldforbundet er sagen et bevis på den mistanke, de har haft om Manchester City og PSG i årevis. 

- De lækkede dokumenter i 'Football Leaks' ser ud til at bekræfte, hvad vi har sagt i årevis. Både Paris Saint-Germain og Manchester City snyder, og de bør blive straffet for det, siger talsmand Joris Evers for det spanske fodboldforbund, La Liga, til BBC Sport. 

Hvis ikke UEFA tager sagen op og sanktionerer klubben, er fodboldforbundet klar til at tage næste skridt. 

- Vi håber så sandeligt, at UEFA træffer den rigtige beslutning og håndhæver Financial Fair Play-reglerne, men vi frygter desværre, at det ikke kommer til at ske. Derfor er vi klar til at klage til EU's konkurrencekomission, siger Joris Evers til BBC Sport.

PSG har ikke udtalt sig om anklagerne, mens Manchester City har meldt ud, at de ikke vil kommentere på sagen, da det er et klart forsøg på at skade klubbens omdømme. 


SIDEN SIDST...

OP | NED