SIDEN SIDST...

OP | NED
08:10:2017 21:07
Kvist glæder sig over udviklingen

Selvom William Kvist er ærgerlig over resultatet mod Rumænien, så glæder han sig over udviklingen på holdet.


Den udvikling, som det danske landshold har været igennem i 2017, minder William Kvist om et andet landshold, som han tidligere har været en del af.

- Jeg sammenligner det med 2011-holdet, som mod Norge og Portugal lige pludseligt viste et højt niveau. Det er lidt noget af de samme, jeg kan mærke. Tingende glider lidt nemmere og fungerer, siger han til 6'eren efter kampen og uddyber om det nuværende landshold:

- Jeg tror, at der er nogen lidt klogere folk, som havde dømt os ude, men udtrykket er jeg rigtig glad for, jeg er glad for udviklingen, den kommer ikke bare naturligt. Udtrykket i holdet er bedre, end jeg egentlig havde turet håbet på.

Udviklingen begyndte en aften i Kazakhstan og siden har resultaterne og præstationer været med til at bygge på inde det kulminerede mod Polen, fortæller William Kvist.

- Det tog vi noget tilløb til, kan man sige. Jeg synes jo langt hen af vejen, at 2017 har været en opbygning til det, og vi har haft nogle ganske udmærkede kampe. At gå til Kazakhstan og vinde uden at spille fantastisk, men bare at vinde med nogle mål giver noget selvtillid. Kampen mod Tyskland var udmærket. Det giver noget selvtillid, og derfor kom den energiudlanding mod Polen, og det er klart, at det har givet holdet et stort boost.

På trods af den gode udvikling, så var det lidt af en bét at indkassere et mål på hjemmebane sent i kampen.

- De har vel nærmere nul chancer en en, så er det selvfølgeligt ærgerligt, at sådan en ting sker - en lang bold der på en eller anden måde bliver sparket ind. Øv, slutter han.


SIDEN SIDST...

OP | NED