SIDEN SIDST...

OP | NED
09:10:2017 23:23
Kroatien klar til playoff - Slovakiet er sorteper i toer-regnskab

Med en sikker sejr over Ukraine er Kroatien klar til playoff-runden. Slovakiet ligger nu i bunden af toer-regnskabet.


En nulløsning mellem Ukraine og Kroatien ville være katastrofal for begge nationer. Derfor kan kroaterne nu glæde sig over en udesejr på 0-2 over Ukraine efter to mål fra Andrej Kramarić.

Målene faldt i midten af anden halvleg, og efter kampen kan Kroatien nu ånde lettet op. Nationen har sikret sig playoff og placerer sig lige nu som nummer fire i toer-regnskabet. I samme gruppe stod Tyrkiet lige med Finland i en kamp, der endte 2-2. Andetsteds vandt Island med 2-0 over Kosovo.

I modsætning til den kroatiske jubel ser det noget anderledes ud for Slovakiet i øjeblikket. Her ligger nationen som den dårligste to'er i regnskabet, og nu skal landet håbe på mirakler i morgen.

Her skal Grækenland nemlig tabe mod Gibraltar, mens Bosnien-Hercegovina skal slå Estland. Bosnien-Hercegovina har vel og mærke ikke noget at spille for. Skulle dette scenarie alligevel udspille sig, så bliver Bosnien nummer to - men slutter som dårligste to'er i regnskabet.

Dermed ser det ud til, at Slovakiet ikke kvalificerer sig til VM. Dette kan dog først fastslåes efter VM-kvalifikations-kampene i morgen.


SIDEN SIDST...

OP | NED