SIDEN SIDST...

OP | NED
11:07:2018 18:14
Kodro har fint indtryk af N'Doye: En god fyr og en god spiller

Kenan Kodro har et godt indtryk af Dame N'Doye, og han tror, de begge får succes i FCK-trøjen.


FC København har sagt farvel til Andrija Pavlovic og Federico Santander, og det har åbnet døren for en helt ny angrebskonstellation i den danske hovedstad. Løverne har købt Kenan Kodro i Bundesliga-klubben Mainz 05 og sikret sig den tidligere Superliga-topscorer Dame N'Doye, og de to vil formentlig danne makkerpar i sæsonens første par kampe, fordi Viktor Fischer stadig er på ferie og Jonas Wind og Pieros Sotiriou på skadeslisten.

Kenan Kodro og Dame N'Doye spillede sammen i angrebet, da FC København besejrede CSKA Moskva med 4-1 i en testkamp i weekenden, og der er helt sikkert nogle ting, der skal finpudses, men førstnævnte har et godt indtryk af sin sengalesiske makker.

- Han er en god fyr og en god spiller, der har været her før og scoret mange mål. Han kan også hjælpe holdet, og jeg er sikker på, at vi kommer til at forstå hinanden godt på banen. Jeg ved, at han har meget erfaring og spillet mange steder og scoret mange mål. Han har selvtillid. Han er en af dem, der kan være med til at løfte os som et hold, siger Kenan Kodro.

Vi husker Dame N'Doye som en fysisk stærk angriber, og helt samme kvaliteter har Kenan Kodro ikke. Han fastslår, at hans spidskompetencer først og fremmest er i og omkring modstanderens felt.

- En af mine kvaliteter er, at jeg kan afslutte med begge ben. Jeg bevæger mig godt i og omkring feltet og kan hjælpe holdet på den måde, siger bosnieren.

FC København - formentlig med både Kenan Kodro og Dame N'Doye i startopstillingen - møder finske KuPS i Europa League-kvalifikationen torsdag aften. 


SIDEN SIDST...

OP | NED