SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 09:37
Kirkevold om transfer: Man ved aldrig, hvad der sker

Norske Pål Alexander Kirkevold udelukker ikke helt et skifte væk fra Hobro IK i dette transfervindue.


Sidste sæsons topscorer i Superligaen, Pål Alexander Kirkevold, havde et svært efterår med skader, og derfor er nordmandens navn ikke lige så varmt på rygtebasis, som det var i sommer.

Faktisk har der været ganske koldt omkring Pål Alexander Kirkevold, men det er ikke sikkert, der kommer til at være det hele januar.

Nordmanden, 28 år, er stadig ikke 100 procent efter sine skader, men han åbner døren lidt op for, at en god preseason kan gøre ham aktuel i forhold til et skifte.

- Der er selvfølgelig ikke så mange, der vil hente en skadet spiller, men kommer jeg i form og har en god opstart, ved man aldrig, hvad der sker. Superligaen begynder tidligt i februar, og til den tid er det jo ikke alle transfervinduer, der er lukket, siger Pål Alexander Kirkevold til Nordjyske.

Allan Kuhn fortalte til Nordjyske tirsdag, at han meget gerne holde sammen på truppen i dette forår, hvor Hobro kæmper for eksistensen i dansk fodbolds bedste række.

Hobro ligger før foråret sidst i Superligaen med 16 point - samme pointantal som Vejle, der ligger næstsidst. Hobro var i efteråret ramt af mange skader - blandt andet til angrebsesset Pål Alexander Kirkevold.


SIDEN SIDST...

OP | NED