SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 16:18
Kenan Kodro: Har aldrig haft en konflikt med Ståle Solbakken

Kenan Kodro vil ikke sidde på bænken i FC København, men han fastslår, at han intet dårligt har at sige om manden, der har placeret ham der.


Transfervinduet er åbent, og spørgsmålet er, om Kenan Kodro forlader FC København i løbet af denne måned.

Den bosniske angriber har ikke gjort meget væsen af sig siden sit sommerskifte fra Mainz 05, og i Superligaen er det blot blevet til en enkelt scoring i otte optrædener. Mod de mindre hold i Europa League-kvalifikationen gik det noget bedre.

Den 25-årige angriber er ærgerlig over situationen i FCK, men han understreger, at han ikke har raget sig uklar med nogen.

- Jeg startede godt, spillede mange kampe og scorede mål, men så røg jeg pludselig ud af trænerens planer. Jeg er 25 år og ønsker at spille. Vi må se, hvad der sker - hvis jeg ikke spiller, er jeg nødt til at søge en løsning, siger Kenan Kodro til Oslobodenje og tilføjer:

- Hvis noget ikke er efter hensigten, taler jeg med træneren. Jeg har aldrig haft en konflikt med den mand. Han fortalte mig, at jeg ikke indgår i planerne lige nu. Jeg håber, at jeg kan kæmpe mig tilbage for min egen skyld og for landsholdet. Anfører Edin Dzeko har også fastslået, at det vigtigste for min karriere er at spille.

Kenan Kodro har flere gange været rygtet til spansk fodbold, hvor han tidligere har optrådt for Osasuna og B-holdet i Real Sociedad. Han er søn af den tidligere Barcelona-spiller Meho Kodro.

- Jeg elsker spansk fodbold. Det var der, jeg startede, og stilen passer mig. Jeg kan tænke tilbage på mange dejlige øjeblikke i landet. Min familie bor i Spanien, men sådan er det som fodboldspiller, man ved aldrig, hvor karrieren bringer dig hen. Hvis Gud ønsker det, forventer jeg at vende tilbage til Spanien én dag, lyder det fra Kenan Kodro.

Ståle Solbakken har tidligere fastslået, at Kenan Kodro kan blive afskibet i dette transfervindue.

- Både han og jeg ser, at situationen er meget svær for ham, men vi må forholde os til, at han har en kontrakt, og så må han arbejde så hårdt som muligt og se, om han kan presse sig ind, eller også må vi finde en anden løsning. Han har også folk, der arbejder for ham, og sådan er fodbold. Nogle gange lykkes det, andre gange gør det ikke.

- Til den pris, vi betalte for Kenan, havde vi større forhåbninger, men vi var maks pressede (da Kodro blev købt, red.), og det er ikke sikkert, vi havde spillet Europa uden Kenan. Han gjorde, at vi fik aflastning på Viktor i nogle kampe, så vi fortryder ikke noget – havde vi været i den samme situation i dag, havde vi gjort det samme, fastslog Ståle Solbakken for en måned siden.

Kenan Kodro har kontrakt med FC København frem til sommeren 2022. 


SIDEN SIDST...

OP | NED