SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 13:22
Kasper Enghardt forlader Randers FC til sommer

Kasper Enghardt forlader Randers FC til sommer, når hans kontrakt med kronjyderne udløber.


Kasper Enghardt har været i Randers FC siden sommeren 2016, og han har fået masser af spilletid for kronjyderne. I denne sæson har situationen dog ændret sig for midtstopperen, der blot spillede 11 af 20 Superliga-kampe i efteråret. Det var først mod slutningen af halvsæsonen, at Enghardt bed sig fast på Thomas Thomasbergs mandskab. 

Nu står endnu en halvsæson for døren, og det bliver også 26-årige Enghardts sidste i stalden hos Randers FC. Midtstopperen har kontraktudløb 30. juni, og allerede nu står det klart, at den ikke bliver forlænget. 

- Jeg kan godt bekræfte, at jeg forlader Randers efter denne sæson. Jeg er afklaret med, at jeg skal prøve noget nyt, men jeg vil gerne holde mine grunde for mig selv. Lige nu fokuserer jeg bare på at slutte godt af i Randers, siger Kasper Enghardt til tipsbladet.dk.

Du ønsker ikke at uddybe beslutningen?

- Nej, det vil jeg gerne holde for mig selv indtil videre.

Transfervinduet er som bekendt åbent, så i princippet har Kasper Enghardt allerede mulighed for at forlade Randers FC i løbet af denne måned, men det bliver næppe udgangen, som det ser ud lige nu. 

- Det kræver jo, at Randers FC får en pose penge, så hvis jeg skal væk i det her transfervindue, er det lidt op til klubben. Vi må se, hvad der sker. Jeg har sat min agent til at afsøge mulighederne, og jeg er som udgangspunkt åben for alt i både Danmark og udlandet, lyder det fra Randers-spilleren.

Kasper Enghardt, der har en fortid i FC Helsingør, har spillet 75 Superliga-kampe for Randers FC. 


SIDEN SIDST...

OP | NED