SIDEN SIDST...

OP | NED
08:10:2017 21:40
Kane indrømmer at England skal forbedre sig

For tredje kamp i træk vandt England med et enkelt mål, og det er ikke godt nok ifølge holdets kaptajn.


Harry Kane indrømmer, at England skal forbedre sig markant, efter at de vandt endnu en VM-kvalifikationskamp på en ikke særlig overbevisende måde.

Kanes straffespark i første halvleg gav Gareth Southgates mandskab en 1-0-sejr over Litauen på udebane. Dermed har de nu vundet to 1-0-kampe i træk efter deres sene sejr over Slovenien i torsdags.

Selvom England har kvalificeret sig til sommerens VM-slutrunde har de ikke ligefrem været imponerende, fortæller Harry Kane.

- Det var ikke ligefrem en fantastisk præstation. Det var en solid præstation, og de skabte ikke mange chancer. Vi slutter som et'er i vores pulje, og vi er videre, men det var et svært underlag, og vi skal præstere bedre.

Harry Kane fungerede som anfører i Englands to sidste VM-kvalifikationskampe. I næste måned venter Tyskland og Brasilien i to venskabskampe i næste måned, men om Harry Kane også er anfører i de kampe, ville Englands landstræner, Gareth Southgate, ikke fortælle, men anerkender angriberens vigtighed for landsholdet.

- Vigtigst af alt scorer han mål for os. Han leder fra angrebet. Vi har brug for den form for lederskab på vores hold. Han har imponeret mig.


SIDEN SIDST...

OP | NED