SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:07:2018 11:19
Juventus-boss åbner op for hvordan de fik Ronaldo

Der skulle en holdindsats til for at få Ronaldo til Juventus, fortæller Juventus-direktøren Beppe Marotta, og et køb af Joao Cancelo banede vejen.


Cristiano Ronaldo er ny Juventus-spiller, og det er noget, Juventus-direktøren Beppe Marotta er voldsomt glad for. Der skulle dog en del til for at få en spiller som Ronaldo til klubben, og derfor var der tale om en holdindsats fra alles side i Juventus, da de fik portugiseren.

Det fortæller han i et interview med Corriere della Sera.

- Cristiano Ronaldo var den første, der troede på denne handel. Det var ham, der satte den i gang. Han valgte Juventus. Da vi opdagede, at vi kunne tage denne mulighed var aktionærerne klar til at støtte klubben, og derfor ser jeg det som en holdindsats, siger Marotta.

Derudover kan Marotta også opnå op om, at købet af Cancelo fra Valencia satte gang i, at det var muligt at nærme sig Ronaldo.

- Det hele startede, da vi begyndte at forhandle med Cancelo, som har den samme agent som Ronaldo, Jorge Mendes, lyder det fra Juventus-bossen. 

Endvidere kan Beppe Marotta afsløre, at Ronaldo allerede har fundet et sted at bo, og det bliver en i lækker penthouse-lejlighed i midten af Torino.

Prisen for Ronaldo forlyder at være på omkring 750 millioner kroner, og den 33-årige angriber har skrevet under på en fire-årige aftale, der giver ham 225 millioner kroner i løn om året.


SIDEN SIDST...

OP | NED