SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:09:2018 19:54
Juventus-aktien stiger og stiger: Gået 62 procent op på en måned

Mens det meste af det italienske aktiemarked går ned, så stikker Juventus' i den helt anden retning.


Siden Juventus hentede Ballon d'Or-vinderen Cristiano Ronaldo, har klubben oplevet, at brandet er blevet større. Blandt andet via øget trøjesalg og flere følgere på de sociale medier. Nu kan man også se udviklingen på aktiemarkedet.

For mens resten af det italienske aktiemarked er går nedad for tiden, så går den modsatte vej for Torino-klubben, som i den seneste måneds tid er steget med 62 procent. Dermed er prisen for Juventus samlede aktier kommet op på 11 milliarder kroner, som slår den tidligere rekord på 9,85 milliarder kroner fra 2002.

Her er der naturligvis tale om en udvikling, som klubben ikke kan tage direkte ind i klubkassen, men det fortæller noget om, hvor afgørende købet af Ronaldo har været.

Ifølge specialisterne fra børsen i Milano forlyder det desuden, at det er umuligt at forudsige, hvordan aktierne udvikler sig i den kommende uger, men at 'Den gamle dame' har fået et stort boost til deres brand.

Alt i alt er Juventus-aktien steget med 86 procent siden begynendelsen af 2018.

Ronaldo mangler stadig at score sit første mål i Juventus efter tre kampe for klubben. Prisen for ham ligger angiveligt på mellem 750 og 800 millioner kroner.


SIDEN SIDST...

OP | NED