SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:09:2018 10:58
Juve-profil: Vi tror på Champions League-triumf

Miralem Pjanic tror på, at Juventus kan sikre sig Champions League-trofæet i denne sæson.


To gange i løbet af de sidste fire sæsoner har Juventus nået Champions League-finalen, men begge gange måtte de se sig slået.

Det skal der ændres på i denne sæson, og i Juventus tror de på, at de kan vinde den prestigefyldte turnering. Det fortæller midtbanestjernen Miralem Pjanic til Pressing ifølge Football Italia.

- I Juventus spiller vi altid for at vinde turneringer. I de sidste fire år har vi nået to Champions League-finaler, og det er ikke noget, der skal tages let på. Vi har haft brug for noget mere for at vinde Champions League, som skal være målet for et så stærkt hold.

- Vi tror på denne drøm, og vi er på rette spor, lyder det fra midtbanedirigenten.

Pjanic mener også, at tilgangen af Cristiano Ronaldo, som har vundet Champions League med Real Madrid de seneste tre år, vil give holdet noget ekstra.

- Ronaldo er vores nøglespiller. Han har vundet meget, og han er en af de bedste nogensinde. At have ham på holdet giver os alle noget ekstra. Jeg er glad for, at jeg blev, og målet er at fortsætte med at vinde med min klub.

Juventus skal i første omgang spille sig videre fra gruppespillet, hvor de er i gruppe med Valencia, Young Boys og Manchester United.


SIDEN SIDST...

OP | NED