SIDEN SIDST...

OP | NED
13:02:2018 12:28
Justin Kluivert: England og Spanien er fristende

Den eftertragtede Ajax-angriber, Justin Kluivert, indrømmer, at Premier League og La Liga er fristende.


Den kun 18-årige Ajax-angriber, Justin Kluivert, fortsætter med at imponere i Holland, og det sætter gang i rygterne om en sommertransfer. En af klubberne, der meldes interesserede, er Manchester United, og nu indrømmer stortalentet, at et skifte til England er fristende.

- Man ved aldrig, om der kommet et godt bud. England appellerer til mig: Arsenal, Tottenham, Chelsea og Manchester United er alle gode klubber, hvor jeg kunne se mig selv spille, siger Kluivert ifølge goal.com.

Men det er ikke kun Premier League, der trækker i den unge angriber. Også La Liga, hvor han kan gå i sin far, FC Barcelona-legenden Patrick Kluiverts, fodspor, frister.

- Jeg vil egentlig helst skifte til Barcelona frem for Real Madrid. Barcelona er i mit hjerte, men hvem er jeg til at sige nej til Real Madrid?

Kluiverts kontrakt udløber i 2019, men hans agent, Mino Raiola, er efter sigende i dialog med Ajax-ledelsen om en kontraktforlængelse.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED