SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 10:25
Iskold Dolberg overrasker stadig holdkammerater: Vi joker lidt med det

Den danske angriber fra Ajax viser ikke mange følelser, når han scorer, og det undrer mange i det hollandske. For spillerne er det også nogle gange overraskende, men sådan er danskeren bare.


Kasper Dolberg fra Ajax har scoret seks ligamål i denne sæson i bare ni kampe, og senest kom stortalentet på tavlen, da han blev indskiftet mod ADO Den Haag i søndags.

Danskeren modtog en bold i feltet, skærmede en forsvarsspiller og chippede bolden elegant forbi keeperen, der ikke kunne gøre noget ved forsøget. En fremragende scoring på hjemmebanen i Amsterdam foran mere end 50.000 tilskuere og med kun få minutter igen af opgøret.

Alligevel var alt ved det gamle - ingen jubel, kun et lille kram til en holdkammerat og en high five eller to. Det er blandt andet derfor, at han i nogle kredse bliver kaldt "Iceman" i det hollandske, og nogle gange har selv holdkammeraterne svært ved at forstå, hvordan danskeren kan være så stoisk.

- Han er en meget stille fyr, og han viser ikke mange følelser, siger midtbanespiller Donny van de Beek til talkshowet Peptalk.

Han forklarer, at Kasper Dolberg er på samme måde i træning, som han er under kampe.

- Nogle gange kan han tordne bolden op i krogen, og så tænker jeg: "Er du overhovedet glad?" Vi joker lidt med det, men det er bare hans stil, og jeg synes faktisk, det er meget smukt.

Donny van de Beek scorede målet til 4-1 kort efter pausen af opgøret mod ADO Den Haag, mens Kasper Dolberg altså kom på banen og lavede kampens sidste mål.

Ajax er to point efter PSV i stillingen, da PSV søndag tabte med 1-2 til Feyenoord - blandt andet efter mål af Nicolai Jørgensen.


SIDEN SIDST...

OP | NED