SIDEN SIDST...

OP | NED
13:06:2018 08:28
Iransk landstræner sviner Nike: Deres opførsel er arrogant og latterlig

Irans landstræner, Carlos Queiroz, er ikke tilfreds med, at Nike ikke længere vil levere fodboldstøvler til det iranske landshold.


Med under en uge til Irans første kamp ved sommerens VM-slutrunde, skal de iranske spillere på udkig efter nye støvler. Mandag valgte Nike nemlig at stoppe med at levere fodboldstøvler til det iranske landshold. Det sker, efter at den amerikanske regering har indført yderligere sanktioner mod Iran.

- Disse amerikanske sanktioner betyder, at Nike som amerikansk selskab ikke kan levere fodboldstøvler til spillerne på det iranske landshold på dette tidspunkt, meldte Nike og tilføjede:

- Sanktioner gældende for Nike har været på plads i mange år, og de kan håndhæves ved lov.

Især den sidste kommentar er imidlertid ikke faldet i god jord hos det iranske landshold, hvor cheftræner Carlos Queiroz kalder Nikes opførsel for latterlig og unødvendig. Nike har nemlig leveret fodboldstøvler til det iranske landshold i løbet af kvalifikationen og under VM i 2014.

- Spillerne vænner sig til deres sportsudstyr, og det er ikke i orden at ændre dem en uge før sådanne vigtige kampe.

- Den sidste kommentar fra Nike, synes jeg, var en unødvendig erklæring. Alle er opmærksomme på sanktionerne. De skulle komme ud og undskylde, fordi denne arrogante opførsel mod de her 23 spillere er absolut latterlig og unødvendig, fortæller portugiseren ifølge Reuters.

Iran er i gruppe med Spanien, Portugal og Marokko, og de spiller deres første kamp fredag, hvor de møder Marokko.


SIDEN SIDST...

OP | NED